fbpx

Miracle Monday

Posters & Kaartjes Studio Zonnegroet

Hieronder vind je prachtige Posters & Kaartjes, gemaakt door Danielle Bouman van Studio Zonnegroet. Met haar passie voor vlinders (én een libelle) bied ik haar graag een plek in de webshop. De posters en kaartjes zijn een print van een originele aquarel, met de hand en vol aandacht en toewijding gemaakt door Danielle. 

Vlinders zijn magische wezens. Van eitje tot rups, verpoppen en dan de vleugels uitslaan tot een prachtige vlinder. Een vlinder maakt dus een grote transformatie door tijdens het leven. Een mooie symboliek voor een mensenleven: in de kern is een vlinder altijd zichzelf. De posters & kaartjes zijn een mooie manier om jezelf of een ander hieraan te herinneren. Je bent altijd precies daar waar je moet zijn. Bij elke vlinder vind je een passende boodschap, er zit vast een match bij!

Danielle Bouman van Studio Zonnegroet haalt haar inspiratie uit de natuur. Ze is gecharmeerd van de kleine dingen en werkt verfijnt. Stipje voor stipje aquarelleert ze ze op papier. Je vindt hier de prints van een originele aquarel in A4 en kaartformaat. Je kunt ze inlijsten of in een rek neerzetten. In de shop vind je ook een kaarthouder die je kunt gebruiken.

De vlinders en libelle hebben een fijne boodschap voor jou. Welke spreekt jou aan? Danielle schildert ook krachtvlinders speciaal afgestemd op jou. Haar collectie is altijd in ontwikkeling. Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar marloes@miraclemonday.nl.