fbpx

Miracle Monday

Over dromen najagen

en mijn hart volgen

Hallo, ik ben Marloes. Wat leuk dat je er bent! 

Hoe is Miracle Monday ontstaan? In 2016 werd ik moeder van Thom. Mijn man en ik ontdekten de wereld met hem en merkten iets bijzonders. Wij zagen hem dingen ervaren die ons allang niet meer opvielen. De wens om te vertragen ontstond onbewust. Ik merkte dat ik de vakanties, in ruststand, creatieve hobby’s oppakte en hoe ontspannen ik daarvan werd. Ook verdiepte ik me in meditatie en spiritualiteit. In de periode van lockdown, vanwege corona, merkte ik dat tijd voor mezelf én een plekje voor mezelf, belangrijker was dan ooit. Wanneer ik knoop, gaat mijn verstand op nul, heel relaxed! Tijdens deze stilstand ontstonden opnieuw creatieve ideeën. Ons huis vulde zich langzaam met edelstenen én met de macramé hangers. Langzaam kreeg het idee voor deze webshop vorm.

Inspiratie haal ik uit de natuur, mijn gezin en het werk van Gabrielle Bernstein. Ze spreekt vaak over het belang van je goed voelen en plezier te hebben in de dingen die je doet. En ook, zo is mijn ervaring, jezelf soms toestemming te geven om dingen te doen om je beter te voelen; it’s good to feel good!

Als je dingen doet die je leuk vindt lijkt alles vanzelf te gaan. En dat hoeft niet alleen in de avonduren of in het weekend maar mag ook op de maandagochtend! In mijn webshop vind je daarom items die je helpen een fijne sfeer te creëren en een plekje voor jezelf. Dit kan in je woning of op je werk, of tijdens je yoga- of meditatieles.  Even stil staan en jezelf wel opladen, zo kun je weer fris verder met de dag.

De edelsteenhangers en macraméwandhangers maak ik zelf en de andere items heb ik met veel liefde voor je verzameld.

Veel plezier met winkelen en als je nog vragen hebt dan hoor ik dat heel graag!

Marloes Walter-Eulderink Miracle Monday

Interview in de Buurt Hengelo

Voor de rubriek 'ondernemer van de week' van In de Buurt Hengelo mocht ik mijn verhaal vertellen. Wil je meer weten over de webshop en het ontstaan, klik dan op de foto.