Miracle Monday

Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
11 berichten.
Tilly Tilly heeft geschreven op 21 februari 2021 om 18:57:
Ik ben erg blij met mijn plantenhanger,mooi hand-gemaakt! Snel geleverd en leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje! Dank je ,Marloes!
Beheerdersantwoord van: Marloes
Graag gedaan en veel plezier ervan!
Mark Mark heeft geschreven op 8 februari 2021 om 13:25:
Ik wilde mijn vrouw verrassen met een mooi cadeau en ik kwam uit op de website van Miracle Monday via Instagram. Ik heb de eigenaresse Marloes een berichtje gestuurd om advies te vragen en omdat mijn vrouw fan is van planten, zijn we samen op een plantenhanger met edelsteen gekomen. De hanger is snel geleverd en goede service. Mijn vrouw was er blij mee! Nogmaals dank, Marloes! Gr. Mark
Beheerdersantwoord van: Marloes
Dankjewel Mark, ik ben blij dat jullie er zo blij mee zijn! Fijn dat ik mee mocht denken, veel plezier ervan!
Jorien Jorien heeft geschreven op 5 februari 2021 om 18:40:
Voor onze nieuwe katje Pummus hebben we een etherische olie aangeschaft die helpt bij angst en stress. Toen Pummus net bij ons is huis was, was ze erg bang en zat alleen maar onder de bank. Daarom de hulp ingeschakeld van Marloes en ze adviseerde ons een olie uit de speciale lijn voor dieren. Elke dag druppel in de oliebrander en zowaar kwam Pummus onder de bank vandaan (en is ze inmiddels de brutaalste kat van Twente ;-)). Het is uiteraard geen wondermiddel maar het heeft wel geholpen om haar sneller op haar gemak te laten zijn!
Beheerdersantwoord van: Marloes
Leuk te horen, ik heb zelf gezien hoe Pummus uit haar schulp kroop dus ik hoop dat jouw bericht andere diereneigenaren mag inspireren!
Marije Marije heeft geschreven op 18 december 2020 om 02:07:
Wat een cadeautje om uit te pakken en zooo mooi om in alle schoonheid en edelheid op te hangen in de slaapkamertjes van mijn zoontjes 😍 Dankjewel Marloes! Ik vind het geweldig dat je deze intuitieve edelsteen macrame hangers hebt gemaakt, en het meest bijzondere en speciale is de intuitie en jouw handgeschreven toelichting hierop, wat mij betreft. De hanger van mijn oudste heeft een oranje calciet gekregen en de hanger van mijn jongste een rozenkwarts. En ik vind ze precies passen bij de karaktertjes. Djim (3) vroeg vorige week; 'Wat is dat mama?' Ik; 'Dat is jouw steen'. Hij; 'Waarom'. Ik; 'Omdat je je dan lekker voelt en goed kunt slapen in jouw kamer'. Hij; 'Ohhh… Depp (0) ook?' Ik; 'Ja, die heeft ook een eigen steen'. Hij; 'Goed!' ☀️Heel persoonlijk, heel treffend en mega uniek! ☀️ Dankjewel! Absolute aanrader wat mij betreft. Ik heb ze gekregen, maar ga ze zeker zelf ook een keer bestellen voor een vriendin met kindjes!😍
Beheerdersantwoord van: Marloes
Marije! Wat leuk om te horen, voor dat gesprekje met Djim erbij, ik word er ontroerd van. 'Dat is jouw steen'….en zo is het! Heerlijk dat je zo enthousiast bent ❤
Cora Cora heeft geschreven op 2 december 2020 om 21:06:
Marloes heeft voor mij een kaartenlegging gedaan om wat inzicht te krijgen in een lastige keuze rondom m'n werk. En wow, wat heeft dat een duidelijkheid gegeven. Het sloot heel goed aan bij waar ik sta. En eerlijk, ik had nog nooit eerder een kaartenlegging gehad, dus ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar Marloes legde dat heel goed uit van te voren. En ook de informatie die ze mij erna stuurde was heel duidelijk waardoor ik het als een heel positief proces heb ervaren. Absoluut een aanrader als jij ook voor een lastige keuze staat en wat meer duidelijkheid kunt gebruiken!
Beheerdersantwoord van: Marloes
Hoi Cora, heel leuk om te horen dat het zo nuttig is geweest! Dank voor je uitgebreide review! Groetjes Marloes
Stephanie Stephanie heeft geschreven op 30 november 2020 om 14:18:
Soms heb je bepaalde keuzes waarvan je denkt het zou makkelijk zijn als iemand mij nu kan zeggen wat ik moet doen. Marloes kan daar goed bij helpen door kaarten te leggen. Je hebt dan toch weer handvaten waardoor je goed na gaat denken en weer verder kunt en je koers aan kunt passen, of juist niet 🙂
Beheerdersantwoord van: Marloes
Dankjewel Stephanie, leuk te horen en fijn dat je er zoveel aan hebt! Groeten Marloes
Nienke Nienke heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 20:00:
Ik heb inmiddels al twee bestellingen gedaan. Ik heb mooie producten mogen ontvangen. Snelle levering ook. De zoutsteenbrander wordt hier bijna dagelijks gebruikt. Je kan zien dat het pakketje met veel aandacht wordt ingepakt. Een persoonlijke noot maakt de bestelling bij Miracle Monday echt tot een feestje. Leuk om te geven aan een ander of natuurlijk om jezelf eens lekker te verwennen. Een aanrader dus!
Beheerdersantwoord van: Marloes
Superleuk Nienke! Blij dat je tevreden bent en dat je ook zo enthousiast bent over de zoutsteenbrander!
Jorien Jorien heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 10:01:
Twee hangers met persoonlijke edelsteen als cadeautje laten maken door Miracle Monday. Fijn om te geven, nog fijner om de blije reacties te zien. Supersnelle levering, leuk ingepakt en de handgeschreven brief met toelichting op de gekozen edelsteen vind ik echt geweldig. Aanrader!
Beheerdersantwoord van: Marloes
Dank voor je leuke en enthousiaste review! Blij te horen dat het zo goed ontvangen is. De bijbehorende brief schijven vind ik superleuk, fijn dat dat overkomt!
Henk Henk heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 13:59:
Afgelopen weekend een olie verdamper mogen ontvangen samen met de etherische olie – High immune. Superfijne combinatie en snel geleverd! 🙂
Beheerdersantwoord van: Marloes
Superleuk te horen Henk, fijn dat je er zo blij mee bent!
Bianca Bianca heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 12:26:
Erg blij met mijn hanger met rozenkwarts en bergkristal! Het was echt ook een cadeautje om te krijgen, mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Dank je wel!!
Beheerdersantwoord van: Marloes
Dankjewel! Wat leuk om te horen! Veel plezier ervan!
Ria Ria heeft geschreven op 30 september 2020 om 17:09:
Wat een mooie website. Je maakt leuke dingen. Veel succes met de verkoop. Groetjes Ria

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Je ontvangt ongeveer maandelijks een nieuwsbrief.

Met acties of speciale aankondigingen

soms eentje extra :)