fbpx

Miracle Monday

Etherische olie voor kids

De producten met etherische olie die speciaal voor jouw kind zijn samengesteld door de Groene Linde, zijn verzameld op deze pagina. Deze producten zijn er voor verschillende situaties en zijn er in spraytjes en in rollers.

Slaapt jouw kind onrustig, heeft een een vol hoofd of zit het in een spannende periode op school? Misschien is er sprake van veranderingen zoals bij ziekte of een scheiding en wil je je kind ondersteunen. De Groene Linde heeft verschillende producten die voor verschillende situaties én speciaal voor kinderen zijn samengesteld.

Sommigen oliën zijn niet geschikt voor kinderen en de samenstelling is daarnaast vaak aangepast. Daarom is het zo fijn én duidelijk dat dat in de kinderlijn al voor je gedaan is. Onlangs is een doseerschema voor kinderen gemaakt waarmee je gemakkelijk kunt zien hoe je de producten van de kinderlijn toepast.

Zelfstandig gebruik van etherische olie door je kind

Ik merk dat kinderen het fijn vinden om zelf te kunnen doen wanneer ze ergens tegenaanlopen of last van hebben. Zowel de spraytjes als de rollers kunnen de kinderen zelf (en bijvoorbeeld samen met jou) gebruiken. Wanneer je kind oud genoeg is kan het product ook mee naar school of mee uit logeren. Plekken waar je kunt rollen zijn veelal de polsen en bij de hals. Soms wordt er een hartje gerold op de buik 😉 afhankelijk waar de roller voor dient.

De spraytjes worden boven het hoofd gesprayd zodat het product goed kan neerdalen. Dit kan ook op een knuffelbeest of bijvoorbeeld op een lapje in het bed. Recent is er een doseerschema voor kinderen samengesteld door de Groene Linde. 

Heb je vragen over het gebruik, advies nodig of mis je producten schroom dan niet om contact op te nemen. Bijvoorbeeld via marloes@miraclemonday.nl of via de DM op Instagram.