fbpx

Miracle Monday

Krachtstenen voor kids (edelstenen)

Krachtstenen: edelstenen voor kids.

Op deze pagina vind je meer informatie over het gebruik van edelstenen voor kinderen. Ook heb ik hier alle edelstenen uit mijn assortiment staan die geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 jaar.  

Edelstenen voor kids
Heel lang geleden ben ik begonnen met een brokje pyriet en groef ik zelf naar bergkristal in een steengroeve bij mij in de buurt. Hier is de voorliefde voor de schatten in de aarde begonnen. Je kunt je vast voorstellen wat voor een magisch effect de stenen op je kind kunnen hebben. Ze kunnen worden gebruik als een soort krachtsteen, op het gebied waar je kind wat ondersteun voor kan gebruiken. Denk aan faalangst, slecht slapen, bij hooggevoeligheid of volle hoofdjes. Daarnaast kan het ook een hele mooie hobby zijn om een eigen stenencollectie te beginnen.

Wil je meer weten over de werking van stenen, of hoe je de juiste steen kiest? Lees hier verder!

Stenen en energie
Hoe zit dat nou met die stenen wordt mij vaak gevraagd, werkt dat écht? Ik geloof zelf dat alles energie is en dat dat niet alleen in mensen en dieren zit maar ook in planten en andere natuurlijk voorwerpen zoals stenen. De één is er misschien wat ontvankelijker voor als de ander maar als je er voor openstaat zou je de energie van iedere steen kunnen voelen. En zo niet, dan kan een steen, zeker intuïtief gekozen, een mooie reminder zijn om jouw gekozen doel te behalen of daarnaar toe te werken.

Vanwege de energie van een steen zijn niet alle stenen geschikt. Zelf raad ik aan om daar pas vanaf een jaar op 4 mee te beginnen. Beoordeel zelf ook of de stenen veilig door je kind gebruikt kunnen worden, denk hierbij aan grootte (of mogelijk alleen onder toezicht of oppassen voor verstikkingsgevaar). 

Zelf een steen uitkiezen
Kinderen zijn vaak prima in staat om zelf een steen uit te kiezen, die niet alleen bij hun leeftijd past, maar ook bij de levensfase waar ze zich op dat moment in bevinden. Dat gaat vaak gewoon op gevoel. Volwassenen hebben een soort universele werking toegeschreven aan stenen en dat geeft veel duidelijkheid. Aan de andere kant is iedereen uniek en vertrouw dan ook vooral op het gevoel van je kind. 

Heb je vragen over het gebruik, advies nodig of mis je producten schroom dan niet om contact op te nemen. Bijvoorbeeld via marloes@miraclemonday.nl of via de DM op Instagram.