fbpx

Miracle Monday

Oliën & Accessoires

Oliën en accessoires: mijn voorkeuren

Oliën en accessoires van het Nederlandse merk de Groene Linde hebben een belangrijk plekje in de shop. Het is zo fijn om je natuurlijk te kunnen ondersteunen bij kleine kwaaltjes. Misschien herken je wel dat je van bepaalde geuren heel blij wordt of heb je een associatie bij een bepaalde geur. Geur kan ook helpen je lekkerder in je vel te laten zitten of een klein fysiek ongemak verhelpen. Ik leerde mezelf aan om geurfrequenties van etherische oliën in te zetten en dat bevalt mij heel goed. Wanneer ik hoofdpijn heb voelt het beter om even met de Tension Buster te rollen dan een aspirine te nemen. Ik ben ook altijd een magneet voor muggen. De Itsy Bitsy roller werkt preventief en bij muggenbeten! Ik vind de lava armband superhandig om olie op te druppelen. Ideaal wanneer je onderweg bent. 

De producten van de Groene Linde bevatten alleen natuurzuivere oliën. Deze oliën zijn een geconcentreerd deel van een plant. Met mijn bedrijf wil ik je helpen meer tijd voor jezelf te nemen & je bekend maken met andere vormen van zelfzorg. De Groene Linde past daar goed bij. Hieronder vind je alvast mijn persoonlijke favorieten. Ben je al bekend met dit toffe merk en zoek je een ander product? Laat het even weten, dan kan ik het vast voor je bestellen