fbpx

Miracle Monday

Voor Kids

Etherische olie (de Groene Linde) en edelstenen geschikt voor kids!

Ondersteun je kind met een passende etherische olie of edelsteen bij angst, slapen, hooggevoelig zijn, dromen of prikkels.  Het is soms lastig te bepalen welke etherische oliën en edelstenen geschikt zijn voor je kind en welke passen bij de leeftijd. Je kunt hieronder verder klikken naar de producten uit de kinderlijn van de Groene Linde en edelstenen die geschikt zijn voor kinderen.

Etherische olie van de Groene Linde voor je kind
Wanneer je kind niet lekker in zijn vel zit dan is dat als ouder vaak lastig om te zien. Je wil je kind graag helpen met meer weerbaar zijn, minder angstig te zijn of helpen om te gaan met gevoeligheden door bijvoorbeeld HSP zijn. Wanneer je kind onrustig slaapt is het voor jou ook lastig en erg vermoeiend (wie kan er nu goed tegen minder slaap) en heb je zelf ook baat bij één van de producten. De etherische oliën zijn van de Groene Linde. Ik vind het belangrijk een Nederland merk te bieden en daarnaast gebruiken zij alleen 100% natuurzuivere oliën zonder ongewenste stofjes. 

Krachtstenen/edelstenen voor je kind
Voor een kind is een steen vaak een goede reminder aan het onderwerp waar hij of zij mee bezig is. Daarnaast heeft iedere steen zo zijn eigen werking en in te zetten op zijn eigen gebied. Sommige stenen kunnen op het nachtkastje of onder het kussen, anderen kunnen in de zak of krijgen misschien zelfs wel een mooi plekje op school. Je kind ervaart hoe het is om de kracht weer uit zichzelf te halen, echte krachtstenen dus!

Etherische olie en gebruik
De producten van etherisch olie zijn handig en discreet in het gebruik. Ouderen kinderen kunnen zelf rollen of sprayen en het mooie is dat ze er zelf om kunnen vragen of toepassen. Zo blijven kinderen zelf in charge en leren ze hun gevoelswereld én grenzen goed kennen. De rollers rol je op de polsen of nek, de nevel uit de sprays laat je boven het hoofdje neerdalen of spray je bijvoorbeeld in een knuffelbeest.

Vragen?
Niet alle producten en stenen zijn geschikt voor kinderen. Daarom verzamelde ik de geschikte producten voor je hier. Heb je speciale wensen, vragen of zit het product wat je zoekt er niet bij? Stuur een berichtje naar marloes@miraclemonday.nl of een bericht via de social media. 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Je ontvangt ongeveer maandelijks een nieuwsbrief.

Met acties of speciale aankondigingen

soms eentje extra :)