fbpx

Miracle Monday

Hoe gebruik je een Abalone schelp?

Laat je betoveren door de Regenboog Abalone
Eén ding wist ik zeker; er komen Abalone schelpen in mijn webshop. Ik word blij van deze schelp en vind het een wonderlijke creatie van de natuur. De Regenboog Abalone is prachtig om te zien door al z’n parelmoeren kleuren. De schelp heeft reinigende eigenschappen en is daardoor ideaal voor het reinigen en opladen van edelstenen. Als je graag wierook brandt kun je ‘m hiervoor ook gebruiken. Doe er dan even een stukje aluminiumfolie of een beetje schoon zand in om de laag van de schelp te beschermen. Zelf bewaar ik er mijn Palo Santo hout in.

Regenboogmeditatie
Als je graag mediteert kun je de schelp ook gebruiken als focuspunt. Zet er een kaarsje bij en andere dingen die je fijn vindt. Als je op je gemak bent kun je alle kleuren eens rustig op je laten inwerken. Springt er één uit of juist niet? Wat voor een gevoel krijg je bij een regenboog? Als jij een pot met goud vindt, wat vind je dan? Een regenboog blijft voor mij een magisch fenomeen, hoe oud je ook bent.

Zowel de Regenboog Abalone en de Palo Santo vind je in de webshop.

ps Houd de Palo Santo, wierook etc. buiten bereik van kinderen en dieren, en laat ze nooit (brandend) onbeheerd achter.

Regenboog Abalone met Palo Santo hout

4 gedachten over “Hoe gebruik je een Abalone schelp?”

    1. Hoi Nienke, dank voor je reactie en goede vraag! Het ligt een beetje aan de hoeveelheid edelstenen die je er in doet, maar een nachtje is al fijn. Ik hoop op korte termijn hematietsplit voorradige te hebben. Hematiet is ijzerhoudend en reinigt en ontlaadt zichzelf. Dit kun je als laagje in de abalone doen en je edelstenen er boven op. Ik hoop dat je zo voldoende weet en anders hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *